Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Professionele dienstverlening
Indien u op zoek bent naar vakmensen voor korte of langere termijn kan Autoschade-Herstellers u uitstekend van dienst zijn. Wij bemiddelen in autoschadeherstellers, plaatwerkers, voorbewerkers en spuiters. Onze mensen hebben een strenge selectieprocedure doorlopen in Hongarije. Hierbij is hun opleiding en relevante werkervaring beoordeeld. Er heeft een antecedentenonderzoek plaatsgevonden en een uitgebreid interview om gedrag, mentaliteit, motivatie en vermogen om samen te werken vast te stellen. Vervolgens hebben de uitzendkrachten in Nederland een proefperiode doorlopen. Daar waar nodig heeft er aanvullende opleiding plaatsgevonden. Pas als aan onze strenge kwaliteitsnormen is voldaan worden de mensen uitgezonden.


Onze mensen zijn betrouwbaar, vakbekwaam, zeer gemotiveerd en zijn bereid om over te werken. Zij hebben veelal werkervaring in West- Europese landen opgedaan en beschikken ten minste over een basis kennis van de Duitse en/of Engelse taal.
Wij leveren uitzendkrachten door heel Nederland en kunnen veelal snel aan uw verzoek voldoen. Autoschade-Herstellers draagt zorg voor de begeleiding en de woonruimte van de uitzendkrachten.

 

Autoschade herstellers | Opdrachtgevers

 

 

 

 

 

 

 

   
sitemap